banner913
banner932
banner1012

Güven Yalçın Genoa'da

banner1020

İtalya Serie B ekiplerinden Genoa, Güven Yalçın'la sözleşme imzalandığını açıkladı

banner974
Güven Yalçın Genoa'da

banner971
Beşiktaş ile olan sözleşmesinin sonuna gelerek takımdan ayrılan Güven Yalçın'ın yeni durağı belli oldu. Yalçın, daha önce Lecce forması giydiği İtalya'ya Genoa formasıyla geri döndü.
RIDVAN YILMAZ’A YENİ TALİP
Transfer sezonunun başında Eintracht Frankfurt ile anlaşan Rıdvan Yılmaz, Alman ekibinin vazgeçmesiyle Beşiktaş'ta kalmıştı.
21 yaşındaki futbolcuya, bu kez İskoçya'dan talip çıktı. Rangers, milli sol bek için siyah beyazlılara resmi teklifte bulundu.
Rıdvan için yaklaşık 6 milyon avroyu gözden çıkaran İskoç ekibi, bir sonraki satıştan da yüzde 20’lik pay vermeyi taahhüt etti. Transferde zaman kaybetmek istemeyen Rangers, siyah beyazlılara karar vermek için 1 hafta süre tanıdı.
İspanya kampı bitmeden, milli sol bekin durumunun netlik kazanması bekleniyor. Rıdvan Yılmaz'ın, kariyerine Avrupa'da devam etmek istediği biliniyor.
Bu nedenle genç futbolcunun, Rangers’ın teklifine sıcak baktığı öğrenildi. Beşiktaş yönetimi, Rıdvan’ın takımdan ayrılması durumunda sol beke takviye yapacak. Transfer listesinde yer alan isimlerle temaslar sıklaştırıldı...
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.