banner913
banner932
banner1012

Güney’de spordaki kısıtlama kalktı

banner1020

Güney Kıbrıs’ta kısıtlamalar kademeli olarak hafifletirken, tüm sporlarda, antrenör de dahil olmak üzere her yaştan maksimum beş kişinin izin verileceği şekilde bireysel eğitime izin verilecek

banner974
Güney’de spordaki kısıtlama kalktı

banner971
Güney Kıbrıs önümüzdeki haftadan itibaren spor faaliyetleri ve etkinlikleriyle ilgili kısıtlamaları kademeli olarak hafifletmeye karar verdi.
Cyprus Mail'de yer alan habere göre, 8 Şubat Pazartesi gününden itibaren, açık tesisler, parklar ve plajlardaki tüm sporlarda, antrenör de dahil olmak üzere her yaştan maksimum beş kişinin izin verileceği şekilde bireysel eğitime izin verilecek.
İşte kararlar:
Fiziksel temas yasaktır ve aktiviteye sadece egzersiz ve fiziksel kondisyon amacıyla izin verilir. Takım başına en fazla beş kişi olmak üzere üç farklı gruba kadar antrenmana izin verilen futbol sahaları dışında, antrenör dahil en fazla beş kişinin olduğu tüm açık hava spor tesislerinde antrenmana izin verilir.
12 yaşın üzerindeki tüm personel ve sporcular 8 Şubat'a kadar bir Covid testinden geçmelidir. O andan itibaren personelin ve 12 yaşın üzerindeki sporcuların yüzde 50'si haftalık olarak taramaya tabi tutulmalıdır. Bireyler, yaşlarından bağımsız olarak, yukarıda listelenen alanlarda 8998'e kısa mesaj göndererek antrenman yapabilirler. Telefonu olmayan küçüklerin velilerinden yazılı izin almaları gerekir. Eğitmenler ve koçların işverenleri tarafından doldurulmuş bir formu olmalıdır.
CFA, önlemlerin uygulanmasından ve futbol faaliyetleriyle ilgili sağlık ve güvenlik protokollerine uyumdan sorumludur. Geri kalanı, bireysel federasyonlarla işbirliği içinde spor organizasyonu tarafından denetlenecek. Sağlık bakanlığı rastgele kontroller gerçekleştirecek.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.