banner913
banner932
banner1012

Güney Kore mücizeyi başardı

banner1020

2022 FIFA Dünya Kupası H Grubu'nda Güney Kore, 1-0 geriye düştüğü maçta Portekiz'i 2-1 mağlup etti. Bu sonuçla grupta gol avantajıyla Uruguay'ı geride bırakan ve ikinci sıraya yerleşen Güney Kore dev turnuvada son 16 turuna yükseldi

banner974
Güney Kore mücizeyi başardı

banner971
2022 FIFA Dünya Kupası H Grubu'nda Education City Stadı'nda oynanan Güney Kore – Portekiz mücadelesini Arjantinli hakem FacundoTello yönetti. Karşılaşma Güney Kore'nin 2-1'lik üstünlüğüyle sona erdi.
Bu sonuçla, H Grubu'nu 4 puanla 2. sırada tamamlayan Güney Kore son 16 turuna yükseldi. Grubu 6 puan ve liderlikle tamamlayan Portekiz ise ikinci maçların ardından son 16 turunu garantilemişti.
Güney Kore sahaya; Seung-gyu; Moon-hwan, Young-gwonm, Kyung-wonKwon, Jin-su; In-beomHwang, Jung; Kang-in Lee, Jae-sung Lee, Son; Cho ilk 11'iyle çıktı.
Portekiz ise maça; DiogoCosta; Dalot, AntónioSilva, Pepe, Cancelo; Neves, Vitinha, Nunes, JoãoMario; Cristiano, RicardoHorta 11'iyle başladı.
Mücadeleye hızlı başlayan Portekiz, 5. dakikada RicardoHorta'nın golüyle 1-0 öne geçti.
Güney Kore, bu gole 27. dakikada Kim Young-Gwon ile cevap verdi: 1-1.
Maçın ilk yarısı 1-1'lik eşitlikle tamamlandı.
Güney Kore, 90+1'de Hee-Chan'ın golüyle geriden gelerek 2-1 öne geçti.
Geride kalan dakikalarda başka gol olmayınca Güney Kore, Portekiz'i 2-1 mağlup etti. Bu sonuçla, H Grubu'nu 4 puanla Uruguay'ın önünde tamamlayan Güney Kore, 2. sıraya yerleşerek son 16 turuna yükseldi. Portekiz ise 6 puanla lider olarak turladı.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.