banner913
banner932
banner1012

Guardiola ve İlkay’dan rekor

banner1020

Manchester City, Şampiyonlar Ligi gecesinde önemli rekorlara imza attı. Hem teknik direktör PepGuardiola hem de yıldız futbolcu İlkay Gündoğan bu zorlu maçta kariyerlerine önemli istatistikler ekledi

banner974
Guardiola ve İlkay’dan rekor

banner971
Manchester City'de teknik direktör PepGuardiola ve İlkay Gündoğan rekor kırdı.
İngiliz ekibinin UEFA Şampiyonlar Ligi'nde BorussiaMönchenladbach ile oynadığı maç, önemli istatistikleri de beraberinde getirdi.
CİTY 100 GOLE ULAŞTI
City 2-0 kazandığı mücadelenin ardından 2020-2021 sezonu içerisindeki 100'üncü golüne ulaştı. Bu rakam PepGuardiola'ya da kariyer rekoru getirdi. İspanyol teknik adam, aynı maçta bir rekora daha imza attı.
GUARDİOLA, MOURİNHO'YU GEÇTİ
Şampiyonlar Ligi'nde 82. galibiyetini elde eden 50 yaşındaki isim, 81 galibiyeti bulunan JoseMourinho'yu geride bıraktı ve 4. sıraya yerleşti.
Bu alanda zirve ise 102 maç kazanan efsane teknik adam SirAlexFerguson'a ait. Ferguson'ı 89 galibiyetle Carlo Ancelotti takip ediyor. ArseneWenger ise 86 galibiyetle 3. sırada yer laıyor.
İLKAY, PODOLSKİ'Yİ GERİDE BIRAKTI
Aynı maçta bir rekor da Türk asıllı Alman futbolcu İlkay Gündoğan'dan geldi. Takımının 2. golünü kaydeden Gündoğan, Şampiyonlar Ligi'nde 9. kez rakip ağları sarstı.
30 yaşındaki oyuncu, ülke dışındaki bir takımda Şampiyonlar Ligi'nde en çok gol kaydeden Alman futbolcu unvanını ele geçirdi. Bundan önceki rekor ise Lukas Podolski'ye aitti. Podolski, Arsenal ile 8 gol atmıştı. 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.