banner913
banner932
banner1012

Fenerbahçe'den müthiş geri dönüş

banner1020

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi B Grubu 5. hafta maçında 3-0 geriye düştüğü maçta müthiş bir geri dönüşle Fransa'nın Rennes takımı ile 3-3 berabere kaldı

banner974
Fenerbahçe'den müthiş geri dönüş

banner971

Avrupa Ligi’nde B Grubu’ndan çıkmayı daha önce garantileyen Fenerbahçe, Fransa'nın Rennes takımını ağırladı.

Henüz 30. dakikada 3-0 geriye düşen temsilcimiz, muhteşem bir geri dönüşe imza atarak, kaşılaşmadan 3-3 beraberlikle ayrılmayı başardı.

42. dakikada Valencia'nın attığı golle farkı 2'ye indiren Fenerbahçe, 82. dakikada Zajc'ın muhteşem frikik golüyle farkı 1 yaptı. 88. dakikada sahneye çıkan Emre Mor'un golüyle sahadan 3-3'lük eşitlikle ayrılan Jesus'un öğrencileri, liderlik umudunu son haftaya taşıdı.

Bu sonuçla birlikte iki takım da puanını 11'e yükseltti. Fenerbahçe, son haftaya liderlik avantajıyla girdi.

UEFA Avrupa Ligi'nin son haftasında Fenerbahçe, Dinamo Kiev ile deplasmanda karşılaşacak. Rennes ise sahasında AEK Larnaca'yı konuk edecek.

Grubun diğer maçında Dinamo Kiev ile AEK Larnaca 3-3 berabere kaldı. Larnaca puanını 4'e yükseltirken, Dinamo Kiev ise grupta ilk kez puanla tanıştı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.