banner913
banner932
banner1012

Devlerin dansında kazanan Manchester United

banner1020

İngiltere Federasyon Kupası (FA Cup) 4. turunun iki devi karşı karşıya getiren maçında Manchester United, Liverpool'u 3-2 mağlup ederek tur atlamayı başaran taraf oldu

banner974
Devlerin dansında kazanan Manchester United

banner971
İngiltere Federasyon Kupası 4. turunda Manchester United, OldTrafford'da Liverpool'u konuk etti.
Mücadeleye iyi başlayan JürgenKlopp'un öğrencileri, 18. dakikada Firmino'nunasistindeMohamed Salah ile 1-0 öne geçti. Golün şokunu atlatan ve çabuk toparlanan Manchester United, 26. dakikada Mason Greenwood ile rakibine karşılık verdi ve ilk yarı 1-1 tamamlandı.
İkinci yarının hemen başında, Greenwood'un golünde asisti yapan MarcusRashford, bu kez genç yıldızdan pası alarak takımını üstünlüğe taşıdı. 58. dakikada yine Firmino'nun servisinde topla buluşan Salah, rakip fileleri havalandırarak skora 2-2'lik dengeyi getirdi.
Dakikalar 78'i gösterirken serbest vuruş için topun başına geçen BrunoFernandes, kalecinin kapattığı köşeye sert ve düzgün bir vuruş yaparak skoru tayin etti: 3-2.
Premier Lig'de maç fazlasıyla ik sırada bulunan Manchester United, bu galibiyetle rakibini kupanın dışına iterken, ligde son 5 maçında üç puanı hanesine yazdıramayan Liverpool'un kötü gidişi devam etti.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.