banner913
banner932
banner1012

Chelsea Lukaku için gözünü kararttı

banner1020

Premier Lig ekibi Chelsea, gözünü Romelu Lukaku'ya çevirdi. İngiliz ekibinin, Belçikalı forvet için Inter'e 85 milyon pound'un yanı sıra Marcos Alonso'yu önereceği iddia ediliyor

banner974
Chelsea Lukaku için gözünü kararttı

banner971
Geçen sezon Şampiyonlar Ligi'ni müzesine götüren Chelsea, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Listesinde birçok futbolcu bulunan mavililer, ilk olarak forvet bölgesine takviye yapmayı planlıyor.
İtalyan basınına göre, İngiliz ekibinin hedefinde Inter forması giyen RomeluLukaku var. Hücum hattında sıkıntı yaşamak istemeyen teknik direktör Thomas Tuchel, Belçikalı golcü ile bu problemi çözmeyi hedefliyor.
28 yaşındaki futbolcu için tüm şartları zorlamaya hazırlanan yönetimin, Inter'in kapısını 85 milyon pound ile çalacağı belirtildi. Chelsea'nin ayrıca, Lukaku'yu transfer etmek için MarcosAlonso'yu da önereceği öne sürülüyor.
Bu transferin önündeki tek engel ise yıldız futbolcunun kulübünde mutlu olması olarak görülüyor.
RomeluLukaku geçen sezon Inter'in lig şampiyonluğunda kilit rol oynamıştı.
İtalyan ekibi ile 44 resmi maça çıkan 28 yaşındaki golcü, 30 kez fileleri sarsıp 10 da gol pası vermişti.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.