banner913
banner932
banner1012

Cengiz Marsilya’da boş geçmiyor

banner1020

Cengiz Ünder, yeni takımı Marsilya'da adından söz ettiriyor. Milli oyuncu, Montpellier maçının ardından Bordeaux karşısında da fileleri havalandırdı

banner974
Cengiz Marsilya’da boş geçmiyor

banner971
Cengiz Ünder Marsilya'ya çabuk alıştı. Fransa Ligue 1'in ilk haftasında Montpellier karşısında gol sevinci yaşayan milli futbolcu, bu haftayı da boş geçmedi.
24 yaşındaki futbolcu, mavi beyazlı ekibin Bordeaux'la 2-2 berabere kaldığı maçın 34. dakikasında takımını 1-0 öne geçirdi.
Yeni takımıyla çıktığı ilk iki lig maçında gol sevinci yaşayan Cengiz Ünder, Dimitri Payet'in ardından 8 yıl sonra Marsilya formasıyla bunu başaran ilk futbolcu oldu.
Bordeaux karşılaşmasının 73. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkan başarılı futbolcu, oyunda kaldığı sürede yüzde 92 pas isabetiyle oynadı.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.