banner913
banner932
banner1012

Başakşehir, gruptan çıkma şansını kaybetti

banner1020

UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu 5. haftasında temsilcimiz Medipol Başakşehir, ağırladığı Leipzig'e 4-3 yenildi ve gruptan çıkma şansını yitirdi. Turuncu-lacivertlilerde İrfan Can "hat-trick" yaptı. Leipzig'in galibiyet golü Sörloth'tan geldi

banner974
Başakşehir, gruptan çıkma şansını kaybetti

banner971
UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu 5. haftasında temsilcimiz Medipol Başakşehir, ağırladığı Leipzig'e 4-3 yenildi ve gruptan çıkma şansını yitirdi.
Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan karşılaşmada konuk Leipzig, Yussuf Poulsen ile 26. dakikada 1-0 öne geçti. Leipzig, 43. dakikada Nordi Mukiele ile skoru 2-0 yaptı. Temsilcimiz Medipol Başakşehir, İrfan Can Kahveci ile 45+3. dakikada farkı 1'e indirdi: 1-2
Alman ekibi, 66. dakikada Daniel Olmo ile farkı yeniden 2'ye çıkardı: 1-3
72. dakikada bir kez daha sahneye çıkan İrfan Can, farkı bir kez daha 1'e indirdi: 2-3
İrfan Can, 85'te "hat-trick" yaptı ve skoru da 3-3'e getirdi.
90+2'de Alexander Sörloth'ün golüne engel olamayan temsilcimiz yeniden geriye düştü: 3-4
Kalan sürede başka gol olmadı ve Leipzig sahadan 3 puanla ayrıldı.
Bu sonuçla Medipol Başakşehir 3 puanda kaldı ve 6. karşılaşmalar öncesi Şampiyonlar Ligi'ne devam etme şansını kaybetti. Leipzig ise puanını 9'a çıkardı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.