banner913
banner932
banner1012

Başakşehir'den Şampiyonlar Ligi'nde tarihi galibiyet

banner1020

UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu 3. maçında sahasında İngiliz ekibi Manchester United'ı 2-1 yenen Medipol Başakşehir, gruptaki ilk gollerini attı ve ilk 3 puanını aldı. Turuncu-lacivertlilerin Devler Ligi'ndeki ilk golü Demba Ba'dan geldi

banner974
Başakşehir'den Şampiyonlar Ligi'nde tarihi galibiyet

banner971

Medipol Başakşehir, UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu üçüncü haftasında konuk ettiği Manchester United'ı 2-1 yendi. Turuncu-lacivertli temsilcimiz, Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk galibiyeti aldı.

Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan dev mücadelede temsicimiz Medipol Başakşehir, Demba Ba'nın 13. dakikadaki golüyle 1-0 öne geçti. Bu gol, temsilcimizin Devler Ligi'ndeki ilk golü olarak kayıtlara geçti. Başakşehir, Edin Visca ile 40. dakikada farkı 2'ye çıkardı: 2-0 

Konuk Manchester United, Anthony Martial ile 43'te skoru 2-1'e getirdi. Karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla tamamlandı.

İkinci yarıda iki ekip de girdikleri pozisyonları gole çeviremedi ve Medipol Başakşehir, tarihi bir galibiyete imza attı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.