banner913
banner932
banner1012

Barcelona, Juventus'u deplasmanda devirdi

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu ikinci hafta maçında İspanyol ekibi Barcelona, İtalyan ekibi Juventus'u deplasmanda 2-0 yendi. Juventus'ta forma giyen milli futbolcumuz Merih Demiral, 85. dakikada kırmızı kart gördü

banner974
Barcelona, Juventus'u deplasmanda devirdi

banner971
Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki en önemli organizasyonu olan Devler Ligi G Grubu'nun iddialı takımları arasındaki mücadelede Juventus, Barcelona'yı ağırladı. Barcelona, Dembele'nin 14 ve Messi'nin (penaltıdan) 90+1'inci dakikadaki golleriyle sahadan 2-0 galip ayrıldı.
Sahaya Juventus'un ilk 11'inde çıkan milli futbolcu Merih Demiral, 85. dakikada ikinci sarı kartını görerek oyundan ihraç edildi.
Bu sonuçla Barcelona puanını 6'ya çıkararak G Grubu'nda liderliğini sürdürdü. Juventus ise 3 puanla 2. sırada kaldı.
Yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yakalandığının duyurulduğu 13 Ekim'den beri tecrit altında yaşayan Cristiano Ronaldo, son yaptırdığı testin sonucu da pozitif çıktığı için Juventus kadrosuna alınmadı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.