banner913
banner932
banner1012

Anastasiadis spordan da vurgun yaptı

banner1020

Rum Turizm Bakanlığı'nın, Anastasiadis'in ailesine mensup kişilere ait bir şirkete golf turnuvası düzenlemesi için 260.000 euro ödeme yaptığı ortaya çıktı

banner974
Anastasiadis spordan da vurgun yaptı

banner971
“Altın Pasaport” olarak da bilinen yatırım karşılığı vatandaşlık uygulaması hakkında başlatılan soruşturma çerçevesinde, soruşturmaya tabi tutulan ve Şeysel Adalarında banka hesapları olduğu iddia edilen Anastasiadis hakkında bir belge daha ortaya çıktı.
Rum Turizm Bakanlığı'nın, Anastasiadis'in ailesine mensup kişilere ait bir şirkete golf turnuvası düzenlemesi için 260.000 euro ödeme yaptığı ortaya çıktı. Söz konusu turnuvaya turist olarak yarışmacılar dışında hiçkimsenin gelmediği ve bu turnuvanın amacının ne olduğunun bilinmediği ifade edildi.
Turnuvaya ödenecek miktarın belirlenmesinde de tuhaflıklar olduğu belirtilirken, ilk başta turnuva için 13,864 Euro ödenmesinin kararlaştırıldığı ancak daha sonra bu miktarın dramatik biçimde artarak 260.000 Euro ödendiği vurgulandı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.