banner913
banner932
banner1012

Üç yıldır ihtiyaçlı çocukları sevindirmek için çalışıyorlar

banner1020

banner974
Üç yıldır ihtiyaçlı çocukları sevindirmek için çalışıyorlar

banner971

Tekirdağ Çerkezköy’de 3 yıldır devam eden Bir Çocuk Sevindir Kampanyası proje sorumlusu Yılmaz Soydan internet üzerinden bize ulaşarak bu kampanya için destek istedi.

Yılmaz Soydan darda olan ihtiyacı olan öğrenciler ve okuyan yoksul öğrenciler için yardımcı olmaya devam ettiklerini belirtti.

Üç yıldır Tekirdağ ilinde hayırsever esnaf ve vatandaşların katkılarıyla bu kampanyayı sürdürerek çocukları sevindirdiklerini ifade eden Soydan, bu bağlamda Elazığ’da deprem bölgesinde bulunan ailelerin çocuklarına bayramlık ayakkabı ve çorapların yakında teslim edileceğini aktardı.

Tekirdağ Çerkezköy Bir Çocuk Sevindir Kampanyası Yılmaz Soydan’a ulaşmak isteyenler 05428190545 nolu telefondan ulaşabilecekler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.