banner913
banner932
banner1012

T.C Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi de koronavirüse yakalandı

banner1020

banner974
T.C Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi de koronavirüse yakalandı

banner971

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte koronavirüse yakalandığını duyurdu.

TC Cumhurbaşkanı Erdoğan Twitter’dan yaptığı açıklamada, “Bugün hafif belirtiler üzerine eşimle birlikte yaptırdığımız COVID-19 testimizin sonucu pozitif çıktı. Omicron varyantı olduğunu öğrendiğimiz hastalığı hamdolsun hafif geçiriyoruz. Görevimizin başındayız. Çalışmalarımıza evde devam edeceğiz. Dualarınızı bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan da pozitif çıkan Kovid-19 testiyle ilgili Twitter hesabından paylaşımda bulundu. Emine Erdoğan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın paylaşımını alıntılayarak paylaştığı mesajında, “Anca beraber, kanca beraber. İnşallah en kısa sürede bu hastalığı Tayyip Beyle birlikte atlatacağız. Dualarınızı bekliyoruz.” ifadelerine yer verdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.