banner913
banner932
banner1012

Tarkan’dan Gülşen paylaşımı

banner1020

Ünlü şarkıcı Tarkan, İmam Hatipliler hakkında söylediklerinden sonra gözaltına alınan Gülşen'in tutuklanmasına tepki gösterdi. Tarkan, "Adalet sistemimizin ikiyüzlülüğü ve çarpıklığı karşısında her gün biraz daha hayretler içerisinde kalıyoruz. Gülşen hemen serbest bırakılmalı" dedi

banner974
Tarkan’dan Gülşen paylaşımı

banner971

 
Popçu Gülşen, geçtiğimiz aylarda İstanbul'daki bir mekanda sahne aldı. Gülşen, konserinin ilerleyen dakikalarında "İmam hatipte okumuş daha önce kendisi sapıklığı oradan geliyor" ifadelerini kullandı. Sözlerinin ardından hakkında soruşturma başlatılan şarkıcı, dün gözaltına alındıktan sonra tutuklandı. Gülşen'in tutuklanması sosyal medyada gündem olurken yakın arkadaşı Tarkan'dan da tepki gecikmedi.
"ADALET SİSTEMİNİN İKİ YÜZLÜLÜĞÜ VE ÇARPIKLIĞI"
Uzun yıllardır Gülşen'in eşi Ozan Çolakoğlu ile çalışan Tarkan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda adalet vurgusu yaparak şunları yazdı: "Tanık olduğumuz hukuksuzlukların, adalet sistemimizin ikiyüzlülüğü ve çarpıklığı karşısında her gün biraz daha hayretler içerisinde kalıyoruz. Çocuklara cinsel istismarda bulunanları, kadın katillerini, tecavüzcüleri tutuksuz yargılayan hatta bazen hiç yargılamayıp serbest bırakanlar Gülşen'e gelince hızla harekete geçiyor. Yolsuzluk yapanları, hırsızları, kanunları çiğneyip doğayı katledenleri, hayvanları öldürenleri, dini kendi yobaz düşüncelerine alet edip toplumu kutuplaştıranları görmezden gelen hukuk sistemimiz Gülşen'i bir kalemde tutukluyor. Gülşen'e yapılan bu haksızlık son bulmalı ve Gülşen hemen serbest bırakılmalı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.