banner913
banner932
banner1012

Mavi kediler görenleri şaşırttı

banner1020

Halkalı'da bir sitenin otoparkına dökülen boya nedeniyle çok sayıda kedi maviye boyandı. Mavi kediler gören vatandaşları şaşırttı.

banner974
Mavi kediler görenleri şaşırttı

banner971

 


 
İstanbul Halkalı’da maviye boyanmış çok sayıda kedi görenleri şaşırttı.
Mavi kediler görenleri şaşırttı - 2
Edinilen bilgiye göre, kimliği belirsiz kişilerce bir sitenin otoparkına mavi boya döküldü.
Mavi kediler görenleri şaşırttı - 3
Boyanın döküldüğü alanda dolaşan onlarca kedi boyadan etkilenerek maviye döndü.


Mavi kediler görenleri şaşırttı - 4
Kedilerin görüntüsü çizgi film karakteri ‘Şirinleri’ anımsattı. Mavi olan kediler, çevrede bulunan vatandaşlar tarafından da büyük bir şaşkınlıkla izlendi.
Mavi kediler görenleri şaşırttı - 5
Kedilerin boyanmasına çok şaşıran ve kendisinin de evde kedileri olduğunu belirten Bülent Esmer “Daha önce mavi kedi görmemiştim biz de bir hayvansever olarak çok şaşırdık. Bunu bilerek yaptılarsa kınıyoruz. Boya atılmasından ziyade bilerek de boyanmış gibi bir halleri var. Sonuçta kedi kendini bu kadar boyayamaz yazık günah. Bunu yetkililere haber vereceğiz, veterinerlerimiz var burada belki sahiplenmek isteyenler olacaktır” diye konuştu.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.