banner913
banner932
banner1012

İstanbul’da ormanda dehşet

banner1020

İstanbul Sultangazi Hacı Bektaş-i Veli Kent Ormanı'nda boğazı kesilmiş halde bir erkeğe ait erkek ceset bulundu.

banner974
İstanbul’da ormanda dehşet

banner971

Vahşice öldürülmüş erkek cesedi bulundu

Edilen bilgiye göre saat 10.30 sıralarında ormanda temizlik yapan temizlik işçisi yerde, hareketsiz yatan bir kişiyi gördü. Durumu polise ve sağlık ekiplerine haber verdi.

​Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri alanda yaptığı çalışma sonucunda kişinin hayatını kaybettiğini tespit etti. Polis ekipleri çevreye şerit çekerek incelemede bulundu.

Temizlik işçileri tarafından boğazı kesilmiş halde bulunan cesedin kimliği polisin yaptığı çalışmalarının ardından ortaya çıktı. Cesedin 37 yaşında Salih K.’ya ait olduğu tespit edildi.


Ayrıca olay yeri inceleme ekiplerinin olay yeri çalışmalarında Salih K.’nın iki kulağının da kesilmiş olduğu ve vücudunun çeşitli yerlerinde kesik izleri olduğu öğrenildi.

Polis ekiplerinin olay yerindeki incelemelerinin ardın Salih K.’nın cesedi otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.