banner913
banner932
banner1012

Gaziantep Karkamış'a havan saldırısı

banner1020

Gaziantep'in Karkamış ilçesine havan saldırısı yapıldı. İçişleri Bakanı Soylu saldırılar nedeniyle bir öğretmen, bir öğrenci olmak üzere üç kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı. Saldırılarda 2'si ağır 6 kişi de yaralandı. İlçeye dün akşam saatlerinde de roket saldırısı düzenlenmişti.

banner974
Gaziantep Karkamış'a havan saldırısı

banner971


Gaziantep'in Karkamış ilçesine yeniden havan saldırısı düzenlendi.

Havanların bazılarının yerleşimin olduğu alanlara düştü.

Terör örgütü YPG/PKK mensuplarınca yapılan üç havan atışı ilçe merkezindeki bir lise ve iki ev ile Karkamış Sınır Kapısı yakınındaki bir TIR'a isabet etti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Bizim ilk tespit edebildiğimiz kadarıyla 3 havan atışı gerçekleşti. Ardından bunların yerleşim yerlerine isabet edenleri nedeniyle 6 kiş yaralandı. Hastaneye intikal ettirildiler. Maalesef ilk aldığımız bilgiler çerçevesinde 3 vatandaşımız hayatını kaybetti, bir tanesi çocuk. Bir tanesi de öğretmen" açıklamasını yaptı. 

Vali Davut Gül, saldırılarda 2'si ağır 6 kişinin de yaralandığını söylemişti.

SON DAKİKA HABERİ: Gaziantep Karkamış'a havan saldırısı: 3 can kaybı

OKULLARIN CAMLARI KIRILDI

Saldırılar da bazı okulların da isabet aldığını söyleyen Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, top atışlarının yarattığı basınç nedeniyle bazı okulların camlarının da kırıldığını kaydetti. 

DÜN DE SALDIRI YAPILMIŞTI

İlçeye dün de roket saldırısı yapılmıştı. Terör örgütü YPG/PKK tarafında Karkamış'a atılan dört roket boş alana isabet etmişti. 

Son dakika gelişmesinin ayrıntıları birazdan ntv.com.tr'de...
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.