banner913
banner932
banner1012

Bodrum açıklarındaki ada, 125 milyon liraya satışa çıkarıldı

banner1020

Muğla'nın Bodrum ilçesi Yalıçiftlik mahallesi açığında bulunan Orak Adası, 125 milyon TL'ye satılığa çıkarıldı. Corona virüsü salgını nedeniyle ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo'nun kendini ve ailesini adada karantina altına almasının ardından Türkiye'de de satılık adalara olan ilginin arttığı öğrenildi.

banner974
Bodrum açıklarındaki ada, 125 milyon liraya satışa çıkarıldı

banner971

Bodrum’a 22 mil mesafede bulunan Orak Adası, ‘Bodrum’un En Güzel (Mavi Bayraklı) Koyunda Satılık Ada’ başlığıyla internet üzerinden satılığa çıkarıldı.

Üzerinde 500 metrekare kullanımlı ultra lüks bir villa,150 metrekare kullanımlı bir müştemilat bulunan adanın özel kullanıma ya da turistik tesise uygun olduğu ifade edildi.

125 milyon liralık fiyat biçilen adanın imara uygun olmadığı ancak satın alan kişinin ruhsat başvurusu yaparak villayı ve bulunduğu araziyi otel olarak işletebileceği bilgisi verildi.

ADALARA İLGİ ARTMIŞTI

Corona virüsü salgını nedeniyle ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo’nun kendini ve ailesini adada karantina altına almasının ardından Türkiye’de de satılık adalara olan ilginin arttığı öğrenildi. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.