banner913
banner932
banner1012

Anneden oğluna öldüren tekme

banner1020

Çorum'da 21 yaşındaki şizofreni hastası Ferdi Arık, surlardan düşerek hayatını kaybetti. Arık’a annesinin tekme attığı tespit edildi

banner974
Anneden oğluna öldüren tekme

banner971
Çorum'da 21 yaşındaki şizofreni hastası Ferdi Arık, surlardan düşerek hayatını kaybetti. Olaya ilişkin soruşturmada, bir görgü tanığının, surlarda oturan çocuğa bir kadının tekme attığını söylemesi üzerine kamera kayıtları incelendi. Tekme atan kadının, ölen gencin annesi olduğu tespit edildi. Katil zanlısı anne Meşhure Atık, tutuklandı.
Çorum'da 21 yaşındaki şizofreni hastası Ferdi Arık'ın surlardan düşerek hayatını kaybetmesiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı.
Olay, önceki öğle saatlerinde ilçedeki İskilip Kalesi’nde meydana geldi.
Şizofreni hastası Ferdi Arık’ın kaledeki surdan düştüğünü görenler, polise haber verdi. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, yaklaşık 30 metre yükseklikten düşen Ferdi Arık’ın hayatını kaybettiği belirlendi.
GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜLERİ İNCELENDİ
Polis ekipleri, görgü tanıklarının ifadesine başvurdu. Bu kişiler, olaydan kısa süre önce kale surunda Ferdi Arık’a bir kadın tarafından tekme atıldığını gördüklerini öne sürdü.
İddia üzerine çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen İskilip İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kadının Ferdi Arık’ın annesi Meşhure Arık (44) olduğunu tespit etti.
Meşhure Arık, polis tarafından kale civarında gözaltına alındı. Olay yeri incelemesinin ardından Ferdi Arık’ın cansız bedeni, kapsamlı otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
"BİR ANDA KAYARAK DÜŞTÜ"
Polisteki sorgusunda, “Oğlumla birlikte kaleye çıktık, biraz gezinti yaptık. Bu sırada oğlum kayalıklarda çiçekleri toplamak istedi. Ben ‘düşersin’ dememe rağmen kayalıkların ucuna kadar ilerledi.
Sonra bir anda kayarak aşağıya düştü” dediği belirtilen anne Meşhure Arık, sevk edildiği adliyede, çıkarıldığı mahkemece ‘kasten öldürme’ suçundan tutuklandı.
Çelişkili ifadeler verdiği tespit edilen Meşhure Arık’ın savcılık sorgusunda, olayın şokunu yaşadığını ve bu nedenle korktuğu için ailesi, polis ya da sağlık ekiplerine haber vermediğini söylediği belirtildi.
‘TEKME ATTIĞI’ İDDİASI
Soruşturmada bir görgü tanığının ise "Olay evimin hemen karşısında oldu. Balkondan gördüm. Kadın, oturan adama tekme attı" diyerek ifade verdiği ortaya çıktı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.