banner913
banner932
banner1012

Üstel, Restorantcıların sıkıntılarını dinledi

banner1020

banner974
Üstel, Restorantcıların sıkıntılarını dinledi

banner971

Turizm ve Çevre Bakanı Ünal Üstel,  Kıbrıs Türk Restorancılar Birliği (Res-Bir) Yönetim Kurulu üyelerini kabul etti.

Bakanlıktan verilen bilgiye göre, Restorancılar Birliği Başkanı Salih Kayım, kabul sırasında yaptığı konuşmada sektörün yaşadığı sıkıntıları aktardı.

Kayım, Restorancılar Birliği yasasında bazı boşluklar olduğunu, bu nedenle yasada tadilat yapmaya başladıklarını söyledi.

ÜSTEL

Turizm ve Çevre Bakanı Ünal Üstel ise Restorancılar Birliği yasasının iyileştirilmesi için destek olmak istediklerini söyledi. Üstel, denetim, sağlık ve hijyen anlamında sektörün güçlü bir Res-Bir’e ihtiyaç duyduğunu belirtti.

Üstel, gastronomi turizminin gelişmesi ve Kıbrıs Türk kültürü ve mutfağının tanıtılması anlamında bakanlık olarak çalışmalar yürüttüklerini dile getirdi.

Restorancılar Birliği’nin sıkıntılarını gidermek için gerekli kurum ve kuruluşlarla bir araya gelerek, çalışmalar yapacaklarını söyleyen Üstel, ileriki günlerde tekrardan Res-Bir ile detaylı bir toplantı yapacağını da ifade etti. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.