banner913
banner932
banner1012

Turizm gelirlerinde dibe vurduk

banner1020

Seyahat Acenteleri Birliği Başkanı Orhan Tolun: “Güney 2 milyon turist ağırladı; 2 milyar dolar kasasına koydu, Türkiye 25 milyon turist ağırladı; 20 milyar doları kasasına koydu. Biz ise 160 milyon gelir elde ettik”

banner974
Turizm gelirlerinde dibe vurduk

banner971
 
Kıbrıs Türk Turizm ve Seyahat Acenteleri Birliği Başkanı Orhan Tolun, turizmde 2020 yılının mali tablosunu açıkladı.
Pandeminin gölgesinde geçirilen turizm dönemlerinde, turizmcilere hiçbir kolaylık sağlanmadığından yakınan Tolun, verilen vaatlerin de hiçbirinin yerine getirilmediğini söyledi.
“Biz para istemedik, yalnızca önümüzü açın dedik” diyen Tolun, ülkede turizme tamamen sırt dönüldüğünden bahsetti.
Ülkeye geliş şartlarını da değerlendiren Tolun, Güney Kıbrıs’ın çift aşılılardan başka bir şart istemediğini, Türkiye’nin aşının yanında bir tek PCR istediğini dile getirerek Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde ise talep ve isteklerin sürekli değiştiğini ve kafa karışıklığa neden olduğunu belirtti.
2020 yılının turizm tablosunu da paylaşan Tolun; “Güney 2 milyon turist ağırladı; 2 milyar dolar kasasına koydu, Türkiye 25 milyon turist ağırladı; 20 milyar doları kasasına koydu. Biz ise 160 milyon gelir elde ettik” dedi.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.