banner913
banner932
banner1012

Sammy's Hotel yeni sezona hazır

banner1020

Yeni sezona tüm hazırlıklarını tamamlayıp hızlı bir giriş yapmak isteyen Sammy's Hotel, bu yıl düğün organizasyonlarına da ev sahipliği yapacak

banner974
Sammy's Hotel yeni sezona hazır

banner971
Girne’nin en prestijli butik hotellerinden Sammy's Hotel hız kesmeden kaliteli ve güler yüzlü personeli ile hizmet vermeye devam ediyor.

Yeni sezona tüm hazırlıklarını tamamlayıp hızlı bir giriş yapmak isteyen Sammy's Hotel yetkilileri, konuklarına kaliteli en iyi hizmeti verme hedefiyle hareket ettiklerini vurguladılar.
Sammy's Hotel Direktörü Nergis Mumcu ile yapılan görüşmede bu yıl düğün organizasyonlarına ev sahipliği yapılacağını ve bunun için gerekli çalışmaların yapıldığını bilgisini verdi.

Yenilenen dizaynı ve personeli ile en iyi hizmeti vermek istediklerini belirten Hotel Müdürü İrfan Karahasan ise “Yerli ve yabancı turistlerin kendilerini rahat ve huzurlu hissedebilmeleri için tüm hazırlıkları tamamladık. Misafirlerimizi ağırlamaktan mutluluk duyacağız” diye konuştu.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.