banner913
banner932
banner1012

"KKTC'den, Türkiye'ye dönüşlerde PCR şartının kaldırılması için talepte bulunduk"

banner1020

Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, KKTC’den Türkiye’ye dönüşlerde aranan PCR şartının kaldırılmasına yönelik taleplerinin Türkiye Cumhuriyeti yetkilileri tarafından olumlu karşılandığını kaydetti

banner974
"KKTC'den, Türkiye'ye dönüşlerde PCR şartının kaldırılması için talepte bulunduk"

banner971
Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, KKTC ziyaretleri sonrasında Türkiye Cumhuriyeti’ne girişlerde aranan PCR şartının kaldırılmasına yönelik olarak, Türkiye Cumhuriyeti makamlarından talepte bulunduklarını ve olumlu yanıt beklediklerini belirtti.
Turizm ve Çevre Bakanlığı Basın Bürosu’ndan yapılan açıklamaya göre, Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, KKTC’den Türkiye’ye dönüşlerde aranan PCR şartının kaldırılmasına yönelik taleplerinin Türkiye Cumhuriyeti yetkilileri tarafından olumlu karşılandığını kaydetti.
Ataoğlu, “Güvenli Ada” konumundaki KKTC’nin, bu uygulama ile gerek Türkiye vatandaşları, gerekse diğer ülke vatandaşları tarafından tercih kriterleri açısından daha avantajlı konuma geleceği, bunun da ülke turizmine büyük katkısı olacağı inancını ifade etti. 
Bakan Ataoğlu, KKTC’den Türkiye Cumhuriyeti’ne dönüşlerde uygulanan PCR test zorunluluğun kaldırılmasının, özellikle pandemi sonrasında tatil için Türkiye’yi tercih edecek olanların tatillerinin bir kısmını KKTC’de geçirip, Türkiye’ye geri dönmelerini cazip hale getireceğinin de altını çizdi.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.