banner913
banner932
banner1012

İki uçakla turizm olmaz

banner1020

Pegasus Hava Yolları Kıbrıs Müdürü Zeki Ziya, "Kavanoz içinde yaşayamayız. İki uçakla turizm olmaz. Turizm açılmazsa ülke batar” dedi

banner974
İki uçakla turizm olmaz

banner971

 Pegasus hava Yolları Kıbrıs Müdürü Zeki Ziya da ülke ekonomisinde iki ana sektör olan turizm ve eğitim için açılımın şart olduğunu kaydetti ve “turizm açılmazsa ülke batar” dedi.

Uçaklarda sosyal mesafenin uygulanamayacağını, dünyadaki tüm hava yollarının bütün koltukların satışını yaptığını belirten Ziya, seyatlarda maske kullanımının, uçağa giriş ve çıkışlarda dezenfekte işleminin yapılmasının önemli olduğunu söyledi.

KKTC’de ayrıca PCR uygulamasının da bir önlem olduğuna dikkat çeken Zeki, bugün ilk seferde gelen 250 yolcunun işlemlerinin 50 dakika sürdüğünü belirtti.

Uçuş sayılarına getirilen kısıtlamaları eleştiren Ziya, özetle şöyle konuştu:

“Alınacak tedbirler genişletilerek daha çok kişinin gelmesi sağlanmalıdır. Kavanoz içinde yaşayamayız. İki uçakla Turizm olmaz. Turizm olmazsa buna bağlı her yer sorun yaşar. Test kapasiteleri geliştirilmeli, önlemler alınmalı. Hem turizm hem de eğitim sektörünün önü açılmalıdır.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.