banner913
banner932
banner1012

Uluslararası Masa Tenisi Federasyonu 2.başkanı KKTC’de

banner1020

banner974
Uluslararası Masa Tenisi Federasyonu 2.başkanı KKTC’de

banner971

Yusuf Karayusufoğlu

Ulıuslararası Masa Tenisi Federasyonu (ITTF) 2.ci başkanı Petra Sörling ve Dünya ferdi bayanlar veteran üçüncüsü Pia Toelhoj KKTC’de düzenlenecek olan masa tenisi şöleni için bugün ülkemize geliyorlar.   16Temmuz 2019 (Salı günü) saat 10:00’da Kuzey Kıbrıs Masa Tenisi Federasyonu  salonunda başlayacak olan masa tenisi şöleninde değişik yaş grubunda karışık çift maçları yapılacak.Petra Sörling ve Pia Toelhojveteran sporcular olarak karışık çift maçlarda yer alacaklar.Konuk masa tenisçilerin Avrupa’da düzenlenmiş bulunan veteran turnuvalarında bir çok derecesi mevcuttur.

Yarın yapılacak olan maçların programı şöyledir:Minik,yıldız,genç,büyükler ve veteranlar yaş grubunda birer maç ve daha sonra karışık çiftler veteranlar turnuvası yapılacak.Bu turnuvada Petra ve Pia da yer alacaklar.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.