banner913
banner932
banner1012

Teniste yarışma ödüllü olacak

banner1020

“Partnerini al gel” sloganıyla düzenlenen, her soruya 20 saniyede cevap verilmesi gerekenonlinetenis bilgi yarışmasının birincisi 300 TL, ikincisi 200 TL ödül kazanacak

banner974
Teniste yarışma ödüllü olacak

banner971
Kuzey Kıbrıs Tenis Federasyonu (KKTF) onlinetenis bilgi yarışması için hazırlıklarına devam ediyor. “Partnerini al gel” sloganıyla düzenlenen onlinetenis bilgi yarışmasının birincisi 300 TL, ikincisi 200 TL ödül kazanacak.
Yarışmanın detaylarıyla ilgili bilgilendirmede bulunan Kuzey Kıbrıs Tenis Federasyonundan, onlinetenis bilgi yarışması için yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:
“Tenisseverleronline tenis bilgi yarışmasında buluşuyor.Facebook üzerinden gerçekleşecek olan online bilgi yarışmasında 2 kişiden oluşacak takımlar yarışacak.
Toplamda 10 sorunun sorulacağı, her soruya 20 saniyede doğru cevap verenin bir üst tura geçeceği, tenis kuralları ve tenis haberleriyle ilgili bilgi yarışmasını kaçırmayın. Kayıtlar: [email protected] veya KKTF Facebook ve Instagram hesapları.”
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.