banner913
banner932
banner1012

Teniste transfer sezonu başladı

banner1020

Kuzey Kıbrıs Tenis Federasyonu (KKTF) 2021 yılı transfer sezonunu 23 Ocak 2021 tarihinde başlattı

banner974
Teniste transfer sezonu başladı

banner971

Kuzey Kıbrıs Tenis Federasyonu transferlerle ilgili şu açıklamaları yaptı:
“Her yıl olduğu gibi bu yılda transferler e-KKTF üzerinden yapılabilecektir. Federasyonda elden işlem yaptırmak isteyenler hafta içi 16.00-19.00 saatleri arasında idari amirimize başvurmaları yeterli olacaktır.
Transfer yapmak isteyen oyuncu ayrılacağı kulüpten bonservis yazısını alırken transfer olacağı kulübün adının yazılması gerekmektedir. Transfer sezonu 6 Şubat 2021 tarihinde kapanacaktır.
e-KKTF ‘den transfer nasıl yapılır?
1-Transfer sezonu başlamasıyla transfer olmak isteyen oyuncu kulüpler, kulüp detayları, işlemler kısmından transfer olmak istediği kulübe transfer başvurusu yap butonu ile transfer sürecini başlatır.
2-Oyuncunun transfer talebi ve gideceği kulübünün bildirimi mevcut kulübünün hesabına düşer,
3-Oyuncunun mevcut kulübü, eğer her iki kulüp anlaşmış ise ve oyuncusunun transferinde bir engel yok ise bonservis yazısını sisteme yükler ardından Transfer ol butonuna tıklar,
4-Oyuncunun transfer olacağı kulüp ise yukarıdaki işlemlerin yapılmasının ardından hesabına bildirim gelir ve transferin onayını yapar,
5-Tüm bu işlemlerin yapılmasının ardından transfer talebi KKTF hesabına düşer ve gerekli kontrollerin ardından verilen onayla transfer gerçekleşmiş olur.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.