banner913
banner932
banner1012

Teniste Avustralya Açık heyecanı

banner1020

Sezonun ilk grandslam tenis turnuvası Avustralya Açık'ta heyecan başladı. Kadınlarda Victoria Azarenka ve CocoGauff; erkeklerde ise JannikSinner ikinci tura yükseldi

banner974
Teniste Avustralya Açık heyecanı

banner971
Sezonun ilk grandslam turnuvası Avustralya Açık'ta mücadele başladı..
Kadınlarda Victoria Azarenka ile SofiaKenin korta çıktı. 24 numaralı seri başı Azarenka, Birleşik Amerikalı Kenin'i 6-4 ve 7-6 ile geçti. Eski dünya 1 numarası böylece ikinci tura adını yazdırdı.
Bir diğer Birleşik Amerikalı CocoGauff ise KaterinaSiniakova ile karşılaştı. Dünya 7 numarası Gauff, 6-1 ve 6-4'lük setlerle tur atlamayı başardı.
Erkeklerde ise İtalyan JannikSinner ile Büyük Britanyalı KyleEdmund karşı karşıya geldi. Dünya 16 numarası Sinner rakibini 3-0 ile mağlup ederek ikinci tura yükseldi.
Turnuvanın ilk gününde bir üzücü haber geldi. Avustralyalı raket NickKyrgios, diz sakatlığı nedeniyle turnuvadan çekildiğini açıkladı.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.