banner913
banner932
banner1012

Şampiyonlar, Sude ve Baran

banner1020

Güner Burgul Masa Tenisi Anı Turnuvasında genç kızlarda Sude Köknel, genç erkeklerde Baran Kantara şampiyonluğa ulaştılar

banner974
Şampiyonlar, Sude ve Baran

banner971
Kuzey Kıbrıs Masa Tenisi Federasyonu,uzun bir aradan sonra ilk turnuvasını,Güner Burgul Anısına gerçekleştirdi.
Güner Burgul anısına gerçekleştirilen turnuva oldukça çekişmeli ve zevkli maçlara sahne oldu. Tek devreli lig sistemi ile oynanan turnuvada genç kızlarda şampiyonluğa Girne Amerikan Üniversitesi’nden Sude Köknel ulaşırken, tek maçlı eleme sistemi ile oynanan genç erkeklerde şampiyonluğa Akdeniz Spor Birliği’nden Baran Kantara ulaştı.Turnuva sonunda dereceye giren ve şampiyon olan sporcuların yanı sıra en çok gelişim gösteren birer kız ve erkek sporcuya da ödül verildi.
En çok gelişim gösteren kız sporcu ödülü Girne Amerikan Üniversitesi’nden Özüm Özel’e, en çok gelişim gösteren erkek sporcu ödülü Bekiroğulları Masa Tenisi Altyapı Derneği’nden Tuğra Soyer’e verildi. En çok gelişim gösteren sporculara ödülleri Doç. Dr. Nazım Burgul tarafından verildi.
Turnuva sonucunda kürsü şu şekilde oluştu;
Genç Kızlar
1. Sude Köknel (Girne Amerikan Üniversitesi)
2. Sıla Harder (Küçük Kaymaklı)
3. Şerif Kuyucu (Küçük Kaymaklı)
4. Nihal Zorlu (Karşıyaka)
Genç Erkekler
1. Baran Kantara (Akdeniz Spor Birliği)
2. Arda Kantara (Karşıyaka)
3. Metehan Fahrioğlu (Bekiroğulları Masa Tenisi Altyapı Derneği)
3. Ada Olgun (Bekiroğulları Masa Tenisi Altyapı Derneği)
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.