banner913
banner932
banner1012

Plajda tenis keyfi tamamlandı

banner1020

Acapulco Hotel plajında düzenlenen Plaj Tenisi Turnuvası oynanan maçlarla sona ererken, 4 kategoride oynanan turnuvada dereceye giren sporcular belli oldu

banner974
Plajda tenis keyfi tamamlandı

banner971
Kuzey Kıbrıs Tenis Federasyonu ile Girne Belediyesi Tenis Kulübü tarafından düzenlenen Plaj Tenisi Turnuvası 30 Ağustos 2020 Pazar günü oynanan maçlarla sona erdi.
AcapulcoHotel plajında KKTC Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu ana sponsorluğunda gerçekleşen turnuvada toplam 84 sporcu mücadele etti. 30 Ağustos 2020 Pazar günü oynanan maçların ardından Girne Belediyesi Tenis Kulübü Asbaşkanı Murat Ertanoğlu tarafından turnuvanın ana sponsoru Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu Başkanı Hasan Karaokçu'ya ve Acapulco Otel temsilcisine teşekkür plaketlerinin taktim edilmesinin ardından dereceye giren sporculara ödülleri verildi.
Sporcular ödüllerini Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu Başkanı Hasan Karaokçu, GBTK Asbaşkanı Murat Ertanoğlu, GBTK Yönetim Kurulu Üyesi Murat Şahin ve KKTF Plaj Tenisi Sorumlusu Çağakan Kansu elinden aldılar.4 kategoride oynanan turnuvada dereceye giren sporcular şöyle oldu;
8-12 Yaş
1. NoaDuchateau - Akay Ali Sağkanat
2. 2.Özgül Şah - Enver Ada Gençel
Çift Kadınlar;
1. İzem Civisilli - MerilSonakın
2. Nadir Çınarlılı - Melis Mevlit
Çift Erkekler;
1. Mehmet Sonat - Yarkın Kuloğlu
2. Mustafa Zorba - Barış Örek
Karışık Çiftler;
1. Fatma Kayol - ZekaBaşel
2. İzem Civisilli - Derin Samioğlu
Alt Grup Çift Kadınlar;
1. Özay Barutçu - Sevilay Barutçu
2. Yağmur Kurt - Özgü Ertoprak
Alt Grup Çift Erkekler;
1. Mehmet Özcafer - Cafer Duvarcı
2. Yusuf Gökbayrak - Mert Yükselen
Alt Grup Karışık Çiftler
1. Doğa Özdol - Hazan Ali Akhisar
2. Eda Şevket - Arsen Güvensoy
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.