banner913
banner932
banner1012

Plajda tenis heyecanı

banner1020

Ciddi Mutfak BeachTennis Tour-2, Edip Elektronik Cup 14-15 Ağustos 2021 tarihlerinde Glapsides Plajında yapılıyor

banner974
Plajda tenis heyecanı

banner971
Kuzey Kıbrıs Tenis Federasyonu (KKTF) ile Gazimağusa Belediyesi işbirliği ile düzenlenen Ciddi Mutfak BeachTennis Tour-2, Edip Elektronik Cup 14-15 Ağustos 2021 tarihlerinde GazimağusaGlapsides Plajında yapılıyor.
Geniş bir katılımın beklendiği sezonun 2.Plaj Tenisi turnuvası kurulacak 4 kortta Çift Kadınlar,Çift Erkekler ve Karışık Çiftler olmak üzere 3 kategoride gerçekleşecek.Ana sponsorluğunu Edip Elektronik Ltd.'in üstlendiği turnuvada Özmeli Temizlik,İncir Altı Restoran,ÖzkaramanInvestment,Ersal Gümrükleme ve Taşımacılık,Meysu ve Serena da turnuvaya katkı koydular.
Organizasyon komitesinden yapılan açıklamada “Heryıl olduğu gibi plaj,deniz ve eğlencenin 2 gün boyunca süreceği plajda çekişmeli ve keyifli maçlar olacağından tüm sporseverleriGlapsides Plajına bekliyoruz.” ifadeleri kullanıldı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.