banner913
banner932
banner1012

Nefes için Kocareis'e

banner1020

Kuzey Kıbrıs Tenis Federasyonu, Nefes Davşan’ın tedavi sürecine maddi katkı koymayı hedefiyle Kocareis Plajında, halka açık plaj tenisi turnuvası organize etti

banner974
Nefes için Kocareis'e

banner971

Hasan Gazioğlu başkanlığındaki Kuzey Kıbrıs Tenis Federasyonu yönetimi, 2019 yılı plaj tenisi sezonuna farklı ve anlamlı bir etkinlikle veda etme kararı aldı.

Ender rastlanan bir kan hastalığı ile mücadele eden Nefes Davşan’ın tedavi sürecine maddi katkı koymayı hedefleyen Tenis Federasyonu yönetimi, Gazimağusa Belediyesi Tenis Kulübü işbirliği ile bir plaj tenisi turnuvası düzenledi.

Tek günlük turnuva KKTC‘de ilk kez tekler kategorisinde düzenlenecek. 22 Eylül saat 10:00'da Mağusa Kocareis Plajında başlayacak turnuva için sporculardan alınacak kişi başı 100 TL katılım ücreti, Nefes’in tedavisine katkı amacı ile gerekli merciye teslim edilecek.

Federasyon kulüplere yazı göndererek, etkinliği kayıt ücreti ödeyerek izleyip katkıda bulunabileceklerini belirtirken, turnuva halka açık bir etkinlik olarak düzenlendi. Katılımı artırmak için de halk 22 Eylül 2019 Pazar günü Kocareis Plajına davet edilirken, Nefes’e katkıda bulunma çağrısı yapıldı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.