banner913
banner932
banner1012

Mağusa’da tenis zamanı

banner1020

banner974
Mağusa’da tenis zamanı

banner971
Kuzey Kıbrıs Tenis Federasyon (KKTF),Gazimağusa Belediyesi Tenis Kulübü (GMBTK) ve Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) ile işbirliğinde Mağusa’da çeşitli yaş gruplarındatenis turnuvaları düzenliyor.
ÜLKER STORE CUP
KKTF ve GMBTK tarafından Hasan Güray anısına düzenlenecek 8-9-10 yaş Ülker Store Cup, 26 Ağustos – 11 Eylül arasında Gazimağusa Belediyesi Tenis Kulübünde gerçekleşecek.
KATEGORİLER:
0-8 yaşlar
9 yaş tek kız / tek erkek / çift kızlar / çift erkekler / karışık çiftler
10 yaş tek kız / tek erkek / çift kızlar / çift erkekler / karışık çiftler.
SUERTE CUP
KKTF ve GMBTK tarafından Ersoy Birkan anısına düzenlenecek 12-14-16 yaş Suerte Cup 26 Ağustos – 11 Eylül tarihleri arasında Gazimağusa Belediyesi Tenis Kulübünde gerçekleşecek.
KATEGORİLER:
12 yaş tek kız / tek erkek / çift kızlar / çift erkekler / karışık çiftler
14 yaş tek kız / tek erkek / çift kızlar / çift erkekler / karışık çiftler
16 yaş tek kız / tek erkek / çift kızlar / çift erkekler / karışık çiftler.
DAÜ CUP
KKTF ve DAÜ tarafından Ergün Demirciler anısına düzenlenecek 13+ Büyükler-Senyörler ve Tenise Hoş Geldin-3 DAÜ Cup 26 Ağustos – 11 Eylül 2021 tarihleri arasında DAÜ kortlarında gerçekleşecek. 
KATEGORİLER:
13+ Büyükler tek kadın / tek erkek / çift kadınlar / çift erkekler / karışık çiftler – Senyörler 30+, 40+, 50+ Tekler,  30+ ve 50+ Çiftler ve Karışık Çiftler kategorilerinden oluşuyor.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.