banner913
banner932
banner1012

Kortlara yeniden heyecan geldi

banner1020

2021 Nicosia Motors Tenis Ligi A ve B gruplarında oynanan ilk hafta maçlarında Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) ile Doğu Akdeniz Üniversitesi (GAÜ) galip geldiler

banner974
Kortlara yeniden heyecan geldi

banner971
Kuzey Kıbrıs Tenis Federasyonu (KKTF) tarafından düzenlenen 2021 Nicosia Motors Tenis Ligi A ve B gruplarında oynanan ilk hafta,  zevkli ve çekişmeli mücadeleler ile tamamlandı.
Ligin A grubunda geçen yılın lig ve Cumhurbaşkanlığı kupası şampiyonu Girne Amerikan Üniversitesi ile Girne Belediyesi Tenis Kulübü karşılaşması oynanırken, B grubunda geçen yılın Başbakanlık Kupası şampiyonu Doğu Akdeniz Üniversitesi Pakan Spor Kulübü Derneğini konuk etti. Girne Amerikan Üniversitesi, Girne Belediyesi Tenis Kulübünü 5 – 2,Doğu Akdeniz Üniversitesi, Pakan Spor Kulübü Derneğini 7 – 0 mağlup etti.
Nicosia Motors Tenis Ligi’nde A ve B gruplarda oynanan karşılaşmalar ve alınan sonuçlar şöyle;
A GRUBU 1.HAFTA
Girne Amerikan Üniversitesi 5 – 2 Girne Belediyesi Tenis Kulübü
B GRUBU 1.HAFTA
Doğu Akdeniz Üniversitesi 7 - 0 Pakan Spor Kulübü Derneği
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.