banner913
banner932
banner1012

Gazioğlu: Ayrımdan bıktık

banner1020

Hasan Gazioğlu, spor federasyonlarına devletin ödenmesi gereken üçüncü katkının henüz ödenmemesine büyük tepki gösterirken, “Ayrımdan gerçekten bıktık. Soğuttunuz.” ifadelerini kullandı

banner974
Gazioğlu: Ayrımdan bıktık

banner971
Kuzey Kıbrıs Tenis Federasyonu başkanı Hasan Gazioğlu, spor federasyonlarına devlet tarafından ödenmesi gereken üçüncü katkının henüz ödenmemesine büyük tepki gösterdi.
Hasan Gazioğlu’nun açıklamaları şöyle:
“Yapılan tam bir fiyaskodur. Futbola 4. dilim ödeniyor. Diğer spor federasyonlarına 3. dilim haftaya ödenecek. (Tam tarih de verilmedi) 4. dilim nerededir?
BTM hakem ücretleri ödeniyor ama spor federasyonlarına da ne zaman ödenecek zaman belli değildir.Bu ayrımdan gerçekten bıktık. Ayrım yok diye defalarca söz veren sizsiniz.
Böyle yönetim olmaz. Yönetemiyorsunuz. Tenis Federasyonu 2020 yılındaki tüm yapması gereken organizasyonları eksiksiz yaptı. Bu organizasyonlara sporcu katılımı ve seyirci katılımı arşivlerde var. Saha bakımları için iki personel çalıştırıyoruz. Maaşlarını da mevcut federasyon bütçesinden karşılıyoruz. Personelimiz maalesef devletten ödenmiyor.
Her federasyonun olduğu gibi bizim de büyük sıkıntılarımız var. Biz kimseden kendimizi ayırmıyoruz, ayrıcalık da istemiyoruz. O yüzden sizler de ayırım yapamazsınız.
Ya eşit olacaksınız ya da bu işi yapmayacaksınız. Konu sağlık diye ses çıkarmadık, ama konu popülizme döndü. Bıktık. Soğuttunuz.”
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.