banner913
banner932
banner1012

GAÜ, Türkiye Süper Lig’de üçüncü

banner1020

Girne Amerikan Üniversitesi Büyük Erkekler Masa Tenisi Takımı, Türkiye Süper Lig’inde üçüncü sırada bulunurken, sezon sonunda da bu basamakta olmayı hedefliyor

banner974
GAÜ, Türkiye Süper Lig’de üçüncü

banner971
Yusuf KARAYUSUFOĞLU
Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Büyük Erkekler Masa Tenisi Takımı, Türkiye Süper Lig’inde üçüncü sırada bulunuyor.
Antrenmanlara devam eden GAÜ takımı,bu sezon kadrosuna eklediği milli masa tenisçi Eser Erenler ile daha da güçlü oldu.Bu ayın içinde 27’sinde oynanması gereken maçlar Şubat ayına ertelendi.
GAÜ Spor SorumlusuYard.Doç.Dr.Muzaffer Doğgün basına yaptığı açıklamada, çalışmalarında durmak olmadığını,Şubat’ta oynanacak maçlar için antrenmanlara devam ettiklerini belirtti.
Doğgün açıklamasına şöyle devam etti: “Virüs nedeniyle belki de Türkiye’de mücadele eden tek takım biz kaldık.Ekonomik olarak zor da olsa mücadeleye devam etmek istiyoruz.Yeni transferimiz  Eser Erenler ile daha da güçlendik.
Eser Erenler,Cemal Kara,Zihni Batuhan Şahin ve Sina Ceylan’lı takımızla hedefimiz Süper Ligi üçüncü sırada tamamlamaktır.”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.