banner913
banner932
banner1012

Eser ve Elif şampiyon

banner1020

Masa tenisinde sezonun ilk Büyükler Ferdi Klasman Turnuvası’nda erkeklerde Lefke Avrupa Üniversitesi sporcusu Eser Erenler, kadınlarda ise Küçük Kaymaklı sporcusu Elif Töre turnuvayı ilk sırada tamamladılar

banner974
Eser ve Elif şampiyon

banner971
Masa tenisinde Büyükler Ferdi Klasman Turnuvası, geçtiğimiz gün federasyon salonunda gerçekleştirildi.
Masa tenisinde sezonun ilk Büyükler Ferdi Klasman Turnuvası, 1 Ekim Cumartesi günü federasyon salonunda gerçekleştirildi. Erkeklerde Lefke Avrupa Üniversitesi sporcusu Eser Erenler, kadınlarda ise Küçük Kaymaklı sporcusu Elif Töre turnuvayı ilk sırada tamamlayan sporcular oldu.
Sabah saat 10.00’da Kuzey Kıbrıs Masa Tenisi Federasyonu spor salonunda yoğun bir katılımla gerçekleştirilen turnuvada başarılı olanlara ödülleri takdim edilirken, maçlara ilgi gösteren sporseverler heyecanlı ve çekişmeli maçlar izleme fırsatı buldu.
Karşılaşmalar sonunda sıralama şu şekilde oluştu;
Erkekler
1.Eser Erenler (Lefke Avrupa Üniversitesi)
2.İbrahim Pekdoğan (ARUCAD Anka Spor Derneği)
3.Güzey Aknar (ARUCAD Anka Spor Derneği)
3.Sertaç Savim (ARUCAD Anka Spor Derneği)
Kadınlar
1.Elif Töre (Küçük Kaymaklı)
2.Kezal Akçatepe (ARUCAD Anka Spor Derneği)
3.Sunay Tufan (ARUCAD Anka Spor Derneği)
3.Bilge Ervandar (Gençlik Gücü)
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.