banner913
banner932
banner1012

Azra Yalkıç Büyükler Kategorisinde şampiyon

banner1020

Türkiye Tenis Federasyonu tarafından düzenlenen Tenis Akademisi’nde gerçekleşen büyükler hafta sonu turnuvasında Girne Amerikan Üniversitesi’ni (GAÜ) Tenis takımı oyuncusu Azra Yalkıç şampiyon oldu

banner974
Azra Yalkıç Büyükler Kategorisinde şampiyon

banner971
Türkiye Tenis Federasyonu tarafından 02-05 Haziran tarihlerinde Sakarya’da gerçekleşen Tenis Akademisi’nde Büyükler Hafta Sonu Turnuvası yapıldı. GAÜ Tenis takımı oyuncusu Azra Yalkıç tüm maçlarını set kaybetmeden alıp grubundan birinci çıkarak finaldeki rakibini de mağlup ederek şampiyon oldu.
GAÜ’den konu ile ilgili yapılan açıklamada, “Şampiyonluğu için Azra’yı gönülden tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz. Bu başarıda emeği geçen hocalarımıza ve herkese teşekkür ediyoruz” denildi.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.