banner913
banner932
banner1012

Arıklı'dan Tenis Federasyonuna destek sözü

banner1020

Hasan Gazioğlu, yeni hükümette sporun bağlı olduğu bakan konumunda olan Ekonomi ve Enerji Bakanı Erhan Arıklı'dan destek sözüalırken, Arıklı'ya tenis raketi hediye etti

banner974
Arıklı'dan Tenis Federasyonuna destek sözü

banner971
Kuzey Kıbrıs Tenis Federasyonu Başkanı Hasan Gazioğlu, yeni hükümette sporun bağlı olduğu bakan konumunda olan Ekonomi ve Enerji Bakanı Erhan Arıklı'ya bir nezaket ziyaretinde bulundu.
Hasan Gazioğlu, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada “İçinden geçtiğimiz zor dönemde yaşanılan sıkıntıları ve çözüm önerilerini bakana ilettim. Sıkıntılar konusunda destek vereceği konusunda söz veren bakanımıza teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı.
Hasan Gazioğlu, ziyaret sonrasında Ekonomi ve Enerji Bakanı Erhan Arıklı'ya tenis raketi ve federasyonun flamasını takdim etti.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.