banner913
banner932
banner1012

“İletişimde hala büyük zorluklar var”

banner1020

Telsim Vodafone Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar, KKTC’de iletişim alanında hala büyük zorluklar yaşandığını belirtti

banner974
“İletişimde hala büyük zorluklar var”

banner971

Telsim Vodafone Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar başkanlığındaki Telsim heyeti, Türk Ajansı Kıbrıs’ı (TAK) ziyaret ederek, TAK Müdürü Doç Dr.Neriman Saygılı ile görüştü.
Telsim Vodafone Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar ziyarette yaptığı konuşmada, TAK’ın 43. yılı geride bıraktığını ve bunun önemli bir süre olduğunu kaydetti.
TAK’la bir teknoloji şirketi olarak iyi ve yakın ilişkiler kurmayı kendilerine görev addettiklerini belirten Tanpınar, TAK’ın yıllarca Kıbrıs Türk halkının sesi kulağı olmuş bir ajans olduğunu ifade etti.
Tanpınar, bir teknoloji şirketi olarak iletişim kurumlarıyla “ne kadar iyi ilişkiler içerisinde olabilir ve onlara ne kadar katkı sağlayabilirsek, ne mutlu bize” yaklaşımıyla hareket ettiklerini ifade etti.
TAK’ın tüm çalışanlarını kutlayarak yaptıkları işin önemli olduğunu ifade eden Tanpınar, KKTC’de iletişimin alanında hala büyük zorluklar yaşandığını belirtti.
Teknolojiyle birlikte iletişimin bir değişim dönüşüm içerisinde olduğunu vurgulayan Tanpınar, tüm medya çalışanlarının çalışma koşullarını bütün ülkede bir noktaya getirmenin herkesin görevi oluğunu, iletişim ortamının da gelişen teknolojiye ayak uydurabilmesi gerektiğini kaydetti.
TAK Müdürü Doç. Dr. Neriman Saygılı da Telsim-Vodafonu’un başarılı şekilde hizmet verdiğini işbirliğinden büyük memnuniyet duyduklarını ifade etti.


 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.