banner913
banner932
banner1012

Yüzme kursu izinli kulüpler açıklandı

banner1020

Su Sporları Federasyonu, Yaz aylarında yüzme kursu düzenleme izni verdiği federasyona tescilli kulüpleri açıkladı

banner974
Yüzme kursu izinli kulüpler açıklandı

banner971
Hasan İLKER
Kuzey Kıbrıs Su Sporları Federasyonu,Yaz aylarında yüzme kursu düzenleme izni verdiği federasyona tescilli kulüpleriaçıkladı.
Kuzey Kıbrıs Su Sporları Federasyonundan yapılan açıklama şöyle:
“Aşağıda belirtilen, 2021 yılı federasyona tescilli kulüpler ve bu kulüplere bağlı antrenörler ile Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığından izinli eğitim kurumlarının haricinde federasyondan izinsiz yüzme kursu düzenlenmesi ve bireysel ders verilmesi yasal değildir.
Çocuğunu yüzme kursuna veren ve bireysel ders alanlar, lütfen eğitmenlerin federasyondan tescilli antrenör lisansını ve bağlı olduğu kulübünü sorgulasınlar.
Tescilli kulüpler şöyle:
1. Yakın Doğu Üniversitesi 2. Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi 3. Ares Spor Kulübü 4. Karabetça Spor Kulübü 5. Tüfekçi Spor Kulübü 6. Levent Spor Yüzme Kulübü 7. Güçver Su Sporları Kulübü 8. Marlin Spor Kulübü 9. Aksu Su Sporları Kulübü 10. Eruz Yüzme ve Su Sporları Kulübü 11. Bluefin Yüzme Kulübü 12. FastFrogs Spor Kulübü 13. Sharks Yüzme Kulübü 14. Beyaz Su Sporları Kulübü”
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.