banner913
banner932
banner1012

Yonpaş, sokak hayvanlarını da unutmadı

banner1020

Dumlupınar’ın sponsoru Yonpaş Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş, ihtiyaçlı aileler, öğrenciler ve sokak hayvanları için yardımda bulundu

banner974
Yonpaş, sokak hayvanlarını da unutmadı

banner971

K-PET Birinci Lig ekiplerinden Dumlupınar’ın sponsoruYonpaş Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş, ihtiyaçlı aileler, öğrenciler ve sokak hayvanları için yardımda bulundu.

Yonpaş Dumlupınar’dan yapılan yardımlarla ilgili olarak şu açıklamalar yapıldı:

“Sponsorumuz olmasından gurur duyduğumuz Yonpaş Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş’den 2 tır (yaklaşık 1000 aile ve DAÜ öğrencileri) gıda yardımı ve sokak hayvanları için 5 ton mama yardımı yapıldı.
Ayrıca Mağusa ve İskele Belediyeleri ile istişare halinde belirlenen bölgelere sokak hayvanları için su ve mama istasyonları kurulacak.
Ülkemiz adına başta KKTC Direktörü Ufuk Derinel olmak üzere DerinelGroup’a sonsuz teşekkürler. Yardımlar bugünden itibaren Mağusa ve İskele Belediyelerinden temin edilebilir.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.