banner913
banner932
banner1012

Yıldızlarımız Avusturya’da ilk gün tırmanma da sahne aldı

banner1020

Bisiklet sporunda dünyanın önde gelen profesyonel takımların yıldız alt yapılarının da yer aldığı ve yeni yeteneklerin keşfedildiği önemli yarışın ilk gününde sporcularımız tırmanma etabında yarıştılar

banner974
Yıldızlarımız Avusturya’da ilk gün tırmanma da sahne aldı

banner971
Kıbrıs Türk Bisiklet Federasyonu (KTBF) U17 Yıldız Erkek Karmamız, 12-15 Ağustos tarihlerinde Avusturya’da düzenlenen 3. Uluslararası Alpe Adria Tour’da ilk etabı tamamladılar.
Bisiklet sporunda dünyanın önde gelen profesyonel takımların yıldız alt yapılarının da yer aldığı ve yeni yeteneklerin keşfedildiği önemli yarışın ilk gününde sporcularımız tırmanma etabında yarıştılar.
Adria Tur’da bugün %16 eğimin olduğu tırmanma etabına çıkan sporcularımızdan Emre Kaplan 22. ise Arcan Kuzhan 49. sırada yer alırken U15 kategorisinde Ege Erülkü yarışı 30. sırada noktaladı.
Sporcularımız yarın Adri Tour’da Bireysel Zamana Karşı (TT)mücadele verecek.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.