banner913
banner932
banner1012

Yıldırım: Salonu kimseye yedirtmeyiz

banner1020

Necati Yıldırım “Köyümüzdeki spor salonu konusunda Haspolat gençliği olarak eylem yaparız. Güreş salonumuzu kimseye yedirtmeyiz. Peşkeş çektirtmeyiz.” açıklamasını yaptı

banner974
Yıldırım: Salonu kimseye yedirtmeyiz

banner971
İsa TABAK
Haspolat Spor Kulübü başkanı Necati Yıldırım, Haspolat’ta yıllardır kullanılmaz halde olan ve öncelik kullanım hakkı Haspolat Spor Kulübüne ait olan spor salonunun,kimsenin haberi olmadan, köylünün tanımadığı kişiler tarafından tadilata başlanmasına tepki gösterdi.
Haspolat Spor Kulübü başkanı Necati Yıldırım, konu ile ilgili açıklaması şöyle:
“Köyümüzdeki spor salonunun, köylünün tanımadığı birileri tarafından tadilatına başlanmasına kesinlikle karşıyız.
Haspolat gençliği olarak gerekirse bu konuda eylem yaparız.Rauf Raif Denktaş Kapalı Güreş Salonunu kimseye yedirtmeyiz. Peşkeş çektirtmeyiz.
Lefkoşa Türk Belediyesizabıta ekiplerine ve amirine ilgilendikleri için çok teşekkür ederiz. Bu işin peşindeyiz. Biz kulüp yönetimi olarak buradayız. Bunu gerekli mercilere iletiriz.”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.