banner913
banner932
banner1012

YDÜ’de şok düşünce

banner1020

Birçok branşta elde ettiği başarılarla dikkat çeken, yüzlerce sporcuyu bünyesinde bulunduran Yakın Doğu Üniversitesi’nin spordan 1 yıl çekilme planı yaptığı öğrenildi

banner974
YDÜ’de şok düşünce

banner971
Ülke sporunun lokomotiflerinden olan ve birçok branşta elde ettiği başarılarla dikkat çeken, yüzlerce sporcuyu bünyesinde bulunduran Yakın Doğu Üniversitesi’nin spordan 1 yıl çekilme planı yaptığı öğrenildi.
Yakın Doğu Üniversitesi içerisinde ortaya çıkan spordan 1 yıl çekilme düşüncesi ile voleyboldan basketbola, masa tenisinden atletizme kadar tüm branşlarda 1 yıl faaliyet yapılmaması düşünülüyor.
Koronavirüs süreci nedeniyle spor branşlarında yeni sezonların başlayıp başlamayacağının belirsiz olması, federasyonların da kesin görüş ortaya koymamasının, Yakın Doğu Üniversitesi Spor Kulübünü bu düşünceye sevk ettiği öğrenildi.
Bu arada Yakın Doğu Üniversitesi Spor Kulübü bünyesinde görev yapan antrenör ve sporcular da facebook hesaplarından paylaşımlar yaparak üzüntülerini dile getiriyorlar.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.