banner913
banner932
banner1012

Vadili’de Cimnastik coşkusu yaşandı

banner1020

Vadili Cimnastik Kulübünün ilk kez gerçekleştirdiği 1. Vadili Cimnastik Şöleni, Vadili Düğün Salonunda yoğun katılımla yapıldı

banner974
Vadili’de Cimnastik coşkusu yaşandı

banner971
KKTC Cimnastik Federasyonu, kısa süre önce Vadili’deVadili Cimnastik Kulübünün kurulmasına öncülük ederek Vadili bölgesinde cimnastiğin yayılıp gelişmesine öncülük etmişti. Bölge ilkokul müdürlerinin de destek verdiği cimnastiği yayma projesi kısa süre içerisinde önemli aşama kaydetti.
Sümeyra Güler ve Ayhan Eskalan antrenörlüğündeki Vadili Cimnastik Kulübü de kısa süre içerisinde 1.Vadili Cimnastik Şölenini gerçekleştirdi. Çim zemine sahip olan Vadili Düğün Salonunda düzenlenen 1.Vadili Cimnastik Şöleninebölge halkı büyük ilgi gösterdi. Gösterilerde cimnastiğe yeni başlayan çocuklar, zor hareketleri başarıyla yaptılar.
KKTC Cimnastik Federasyonu başkanı Hasan Sapsızoğlu’nun da izlediği 1.Vadili Cimnastik Şölenine Gençlik Dairesi müdürü Hasan Eren de katılarak destek verdi. 1.Vadili Cimnastik Şöleninde, Lefkoşa Cimnastik Kulübü de katılarak renk kattı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.