banner913
banner932
banner1012

Üniversite Sporları Federasyonu, MOK’a tescil yaptırmayacak

banner1020

Üniversite Sporları Federasyonu, MOK’un yeniden aktif olma çabalarıyla ilgili mahkeme sürecinin tamamlandığını açıklarken, “Kırmızı çizgilerimiz bellidir. Seçme hakkı federasyonlarda olmadan MOK’a tescil yaptırmayacağız.” ifadelerini kullandı

banner974
Üniversite Sporları Federasyonu, MOK’a tescil yaptırmayacak

banner971
KKTC Üniversite Sporları Federasyonunda Hüseyin Kınacı başkanlığındaki yönetim kurulu, KKTC Milli Olimpiyat Komitesi’nin(MOK) yeniden aktif hale gelme çabaları ile ilgili mahkeme sürecinin tamamlandığını açıkladı.
Kırmızı çizgimiz belli, seçme hakkı spor federasyonlarında olmalı diyen KKTC Üniversite Sporları Federasyonunun açıklaması şöyle:
“Mahkeme sürecinin tamamlandığını öğrendiğimiz KKTC Milli Olimpiyat Komitesi’nin
yeniden aktif hale gelme çabaları ile ilgili olarak, KKTC Üniversite Sporları Federasyonu’nun konu ile alakalı kırmızı çizgisi asla değişmez.
KKTC MOK genel kurullarında seçme hakkı Dünya’da olduğu gibi KKTC sınırları içerisindede spor federasyonlarında olması gerekmektedir.
Söz konusu mevcut yapının devamı halinde KKTC Üniversite Sporları Federasyonu olarak kırmızı çizgimizi bozmayacağımızı ve bu doğrultuda MOK’a tescilimizi yaptırmayacağımızı tüm spor kamuoyuna duyururuz.”
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.