banner913
banner932
banner1012

Tazegül birinciliklere ambargo koydu

banner1020

Hakan Tazegül, Türk Silahlı Kuvvetleri Atletizm Şampiyonasında 1500 metre ve 3000 metre yarışlarında birinci gelirken, takımı Kara Kuvvetleri ile de birincilik elde etti

banner974
Tazegül birinciliklere ambargo koydu

banner971
Türkiye’de Türk Silahlı Kuvvetleri atletizm şampiyonası yapıldı. Ankara’da yapılan yarışlara milli atletimiz Hakan Tazegül’de katılarak başarılı sonuçlar elde etti.
Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) Kara Harp Okul tarafından düzenlenen Türk Silahlı Kuvvetleri Atletizm Şampiyonasında 1500 metre ve 3000 metre yarışları yapıldı. Yarışa Kara Kuvvetleri, Hava Kuvvetleri ve Kara Harp Okul takımlarından oluşan atletler yarıştı.
Kuvvet takımları olduğu için her kuvvetten en iyi sporcuların yarıştığı Türk Silahlı Kuvvetleri Atletizm şampiyonasında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinin milli sporcusu Hakan Tazegülde 1500 metre ve 3000 metrede yarışarak, birinci gelirken, çok önemli başarıya imza attı.
Kara Kuvvetleri adına yarışan milli atletimiz Hakan Tazegül elde ettiği birinciliklerle Türk Silahlı Kuvvetleri genelinde de birinci olmayı başardı.
Türk Silahlı Kuvvetleri Ordu Milli takımında da yer alan Hakan Tazegül, elde ettiği başarılı sonuçlarla ülkemizi de en iyi şekilde temsil etmeye devam ederken, 30 Mayıs Pazar günü adaya dönecek.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.