banner913
banner932
banner1012

Tatar, Merve’yi kutladı

banner1020

Ersin Tatar, Merve Çelebi’yi kabul ederek kutlarken, “Kişisel gayretleriyle başarılar elde eden yetenekli Kıbrıslı Türk gençlerimizin olmasından da gurur duyuyorum.” açıklamasını yaptı

banner974
Tatar, Merve’yi kutladı

banner971
Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Kıbrıslı Türk, Türkiye Kadınlar Kar Voleybolu ve Plaj Voleybolu Milli Takım Sporcusu Merve Çelebi’yi kabul etti.
Cumhurbaşkanı Tatar kabuldeki konuşmasında, çalışmanın, inanmanın ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmenin önemine vurgu yaparak, ülkemizin başarıyla yurt dışında temsil edilmesinden duyduğu gururu dile getirdi.
Cumhurbaşkanı Tatar, Türkiye Kadınlar Kar Voleybolu ve Plaj Voleybolu Milli Takım Sporcusu Merve Çelebi’yi, takım arkadaşlarını, eğitmenlerini ve ailesini kutlayarak başarılarının devamını diledi.
Sporcularımızın başarı elde etmesinin gençliğimize umut verdiğini ifade eden Cumhurbaşkanı Tatar, ülkemizden Türkiye takımlarında başarılı bir şekilde yer alan sporcularımızı takdir ettiğini, bizlere uygulanan insan haklarına aykırı spor ambargolarına rağmen kişisel gayretleriyle başarılar elde eden yetenekli Kıbrıslı Türk gençlerimizin olmasından da gurur duyduğunu sözlerine ekledi.  Kabulde, Cumhurbaşkanlığı Spor Danışmanı Sertaç Bozatlı hazır bulundu.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.